CRA Terra de Riuraus

Som de la generació de la igualtat, març de 2021.

Amb el lema “Som de la generació de la igualtat. Totes iguals, cadascuna única!”, en el CRA Terra de Riuraus hem celebrat un mes de març replet d’activitats. Hem fet uns cartells xulíssim amb fotos de tot l’alumnat i el lema de la campanya del centre.

També hem portat a terme algunes intervencions de visibilització al carrer, com el mural que hem decorat al Ravalet d’Alcalalí, i l’acte simbòlic de decoració del pati de l’aulari de Llíber o l’exposició de dones referents a la plaça del poble.

Tot l’alumnat del CRA ha participat en les diverses propostes de coeducació de l’apartat d’activitats d’aquesta plataforma. Començant per l’alumnat d’infantil, hem jugat al “Qui és qui?” i hem pogut conèixer a referents tan importants com Malala.

Amb l’alumnat de primer i segon hem fet l’activitat de famílies diverses i cadascú ha dibuixat la seua família, per a després fer uns murals col·lectius amb tots els dibuixos.

En tercer i quart hem imaginat les professions del futur i això ens ha permés revisar els rols tradicionals de gènere per a entendre que les professions no en tenen de gènere.

Amb l’alumnat de cinqué i sisé hem fet un baròmetre per a reflexionar sobre la igualtat i hem reflexionat sobre els estereotips de gènere i la igualtat.