CEIP El Carrascal

Les dones de Parcent

A l’escola Carrascar de Parcent hem treballat aquest curs per a incorporar la coeducació a les aules mitjançant distintes iniciatives, com els murals de conmemoració del 8 de març o el treball sobre les dones científiques.

El projecte més reeixit que ha fet l’alumnat ha estat l’exposició «Dones de Parcent», amb un treball de recerca sobre les dones més grans del municipi i on s’han recuperat també tasques tradicionals lligades a la vida local.

L’exposició ha estat a la Musical durant el mes d’abril i ha estat una experiència compartida entre tot l’alumnat de l’escola i el veïnat.

CEIP El Carrascal de Parcent
CEIP El Carrascal

Per què el nostre centre treballa la igualtat? La coeducació entre xiquetes i xiquets, entre dones i homes, és fonamental per a aconseguir una societat

Llegir més »